Cezar Giosan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Despre artist

Cezar Giosan este un folkist originar din Piatra Neamt, plecat in SUA la sfarsitul anilor '90. El are un doctorat in psihologie de la New School University din New York, iar actualmente este profesor de psihologie la Berkeley College si la City University of New York. Cezar mentine legaturi profesionale stranse cu tara. Profilul lui academic se gaseste la www.giosan.com.

In paralel cu activitatea sa academica, Cezar a sustinut numeroase concerte si spectacole pentru diaspora romaneasca din America precum si in Romania. Cezar Giosan a concertat la New York cu Alexandru Andries in 2012 (vezi aici si aici) si in 2013 si cu interpreta de jazz Elena Mandru in 2014.

Artistul este de asemenea autorul a doua romane de succes: "Americanul", disponibila pe Amazon si in format e-book la Editura Humanitas, si "7 Ani de America" (Amazon.com), o autobiografie romantata a primilor lui ani pe Pamantul Fagaduintei.

La link-urile din stanga puteti afla mai multe despre cele doua albume ale lui Cezar: albumul de cantece de iarna "Trei Crai de la Rasarit" si albumul de muzica pop "Femeia este singurul meu viciu."

 

Amazon

Contact: https://www.facebook.com/giosan.cezar/